Blog
Ik Foto's Blog Recepten Home Links

24 May

Verhuizen kost geld…

Filed under: — Wmijn @ 14:14

veel geld, daar ben ik laatst zelf ook weer achter gekomen. Maar wat nu als je dat iedere maand voor een week doet? Het Europese Parlement doet het, maar een goede rede zie ik niet. Zie jij die ook niet en vind je dat 200 miljoen euro op jaarbasis wel aan wat nutitgers besteed kan worden? Teken dan de petitie op www.oneseat.eu en zet het op je eigen blog/webpagina!

1 May

Helemaal ingeburgerd

Filed under: — Wmijn @ 15:13

In de voortuin gaan werken als je nog niet zo lang in de buurt woont (en dan het liefst een voortuin die er echt helemaal niet uit zag) is de manier om helemaal in de wijk te horen. We zijn door menigeen aangesproken, we hebben vele praatjes gemaakt, we hebben opgegraven knikkers gegeven aan een buurmeisje, we zijn vele verhalen over ons huis rijker en we hebben Marokkaanse thee van 2 deuren verderop gekregen. En we kregen verder veel complimentjes over de tuin, want hij was toch echt niet meer te herkennen nu wij hem eens goed onder handen genomen hadden!

De afgelopen weekenden

Filed under: — Wmijn @ 15:08

Eigenlijk hebben we de afgelopen drie weekenden een verkeerde volgorde aangehouden. Het eerste weekend hebben we een enorm relax weekend gehouden in Bloemendaal bij de O & O van M, R was er ook bij en P & F ook. Na lekker eten op vrijdag, heerlijk wandelen in de duinen op zaterdag, eten en de kroeg in, ook op zaterdag en heerlijk turks stoombaden, saunaƫn en zwemmen op zondag zat een enorm relaxed paasweekend erop. Eigenlijk het enige wat miste wat het traditionele eier-tekenen. Maar goed, volgend jaar beter wat dat betreft.

Het daarop volgende weekend hebben we hard in de voortuin gewerkt en het resultaat mag er zijn. Bijna geen gras meer te zien en behoorlijk wat planten in de tuin geplaatst. Dit weekend hebben we in huis nog wat klussen gedaan. Mijn bureau is ingekort zodat het nu naast het bureau van Bart kan staan, wat wel zo gezellig is! We hebben lampen opgehangen, het keukenblad gelakt en de steunen ook en de deurtjes van de kast in de kamer moesten nog een laag en ook dat is gedaan. En dat terwijl ik gewoon scouting had, we op bezoek zijn geweest en nog bezoek hebben gehad. Eigenlijk zijn we voor het volgende weekend dus wel toe aan zo’n relaxed Bloemendaal weekendje ;)

Powered by WordPress