Blog
Ik Foto's Blog Recepten Home Links

17 March

Photo Friday – Technology

Filed under: — Wmijn @ 14:43


15 March

Stuk

Filed under: — Wmijn @ 11:30

Mijn bril heeft de aanvaring met een elleboog niet overleeft met als resultaat dat het pootje van mijn brilletje is gebroken. Dat dansen zo gevaarlijk kon zijn!

12 March

Photo Friday – Red

Filed under: — Wmijn @ 19:40

It has been a while since I participated in the PhotoFriday contest. But this time I had this great flower and a nice red wall so I made some pictures. In the end I realised I had made some pictures with an Amaryllis before and that picture was actually nicer. For the interested people, this was my second choice:

10 March

Toch weer bijzonder

Filed under: — Wmijn @ 21:50

Natuurlijk is een bruiloft altijd bijzonder, zeker voor het bruidspaar. Ik kan me zo voorstellen dat als je professioneel trouwfotograaf bent, dat je dat dan niet meer zo voelt. Ik heb vrijdag weer eens een bruiloft mogen fotograferen en voor mij was het toch weer bijzonder. Je maakt toch wat meer mee dan de gemiddelde genodigde; het ontbijt van de bruid in het ouderlijk huis, de bezoeken aan de kapper, het aankleden van de bruid en de zussen die zelf natuurlijk ook nog niet klaar waren, de oplopende spanning, de aankomst van de bruidegom en de bruid die van de trap af snelde :) Daarna natuurlijk het gemeentehuis en het kerkelijk huwelijk, maar dat maken natuurlijk meer mensen mee. De foto’s maken op een buitenlocatie (wat een mazzel hadden wij! Ruitenwisser op standje 2 op de weg naar de locatie, aangekomen droog en zelfs een beetje zon!) is ook altijd een mooi moment. Even weg van de drukte terwijl ondertussen alle spanning weg is. Langzaam zie je het door dringen ;)
Na receptie met gezellige band was het voor mij tijd om naar huis te gaan. Eten in het restaurant konden ze prima zonder mij ;) De bruidegom bedankte me nog een keer en zei dat hij het erg fijn had gevonden dat ik de foto’s had gemaakt. Een compliment waar ik blij mee ben, zeker omdat ze de foto’s nog niet gezien hebben. Ik ook niet, en dat doe ik dan natuurlijk altijd als ik thuis kom (lang leve digitaal). Dat is dus een moment dat ik altijd liever niet mee maak. Dan begint bij mij de stress. Heb ik het wel goed gedaan, stond er niet een instelling verkeerd, zou het wel gelukt zijn, staat de bruid niet overal met haar ogen dicht op de foto (daar heeft deze bruid een handje van) enz. enz. Maar, gelukkig mag het resultaat er zijn. Pfew! ;)

7 March

Speciaal voor R

Filed under: — Wmijn @ 18:54

Omdat hij vindt dat ik meer moet loggen ;)
Ik kreeg deze link doorgestuurd van een vriendin van mij. Even op klikken als je enigszins gaar bent tijdens het werken (of gewoon als je zin hebt in een lach): Vogelgriep

2 March

Vreemd

Filed under: — Wmijn @ 16:11

Het zonnetje schijnt en het sneeuwt tegelijkertijd. Het is vreemd weer. Wat mij betreft mag de lente wel beginnen. Het zonnetje snapt het al, de sneeuw heeft een wat kleiner snappertje.

Powered by WordPress