Blog
Ik Foto's Blog Recepten Home Links

30 December

Pimp my keukenkastje

Filed under: — Wmijn @ 22:35

Men neme twee oude keukenkastjes van de zolder in Pointwood, men slope de achterkant los, men menge wat witte en blauwe verf en smeren dat op die achterkantjes. Bij de bouwmarkt score men 2 nieuwe ophangsystemen om de oude, afgebroken systemen te vervangen en zo is het geheel weer hangbaar, mits alles netjes vastgeschroeft wordt. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een accuboormachine en een Bart (de enige echte!). Na het ophangen moet er nog een systeempje gemaakt worden voor wat extra plankjes ertussen, maar dat wordt een klus voor de volgende aflevering van “Pimp my keukenkastje!”

22 December

Een avondje thuis

Filed under: — Wmijn @ 22:44

Ik dacht, na de verhuizing krijg ik het wel wat rustiger… Ik zou mezelf toch beter moeten kennen ondertussen ;) Na de verhuizing zaten de avonden eigenlijk allemaal wel vol. Collega die 25 jaar bij de zaak werkt en dat werd gevierd met een avondje cabaret en eten in Schelling’s, danslessen, kerstbal, veeeeeel vergaderingen van de Scouting, Footloose, Dekate Mousa en nog meer Footloose en Scouting en dan heb ik het wel zo gehad. Tja, het klinkt bijna alsof het zielig is, maar dat is het eigenlijk alleen voor Bart aangezien ik het me toch echt zelf aangedaan heb. Maar hoe dan ook, ik ben blij een avondje thuis te zitten en weer eens een logje te kunnen typen. Niet dat het nou zo’n heel interessant logje is, maar hopelijk binnenkort weer eens iets leuks/interessants!

11 December

Verhuisd!

Filed under: — Wmijn @ 17:15

Nachtje 1 in het nieuwe huis hebben we ondertussen achter de rug. Na een dag verhuizen met 3 ploegen (1 in het oude, 1 in het nieuwe en 1 onderweg met de inhoud van het huis) staat nu zo goed als alles op het nieuwe adres. Alle verhuis-hulpen, heel hartelijk dank! Zonder jullie waren we denk ik 3 weken bezig geweest ofzo…
We zijn nu druk bezig met alles op de juiste plek zetten en zo begint het er uit te zien als een gezellig huisje waar we nog wel een tijdje willen, en dit keer ook kunnen, blijven zitten!

1 December

Gewild

Filed under: — Wmijn @ 15:11

Zojuist zijn ze hier op kantoor binnen gebracht. En gewild dat ze zijn? Niet iedereen heeft dezelfde gekregen en blijkbaar vallen die van ons in de smaak. Eentje is zelfs al een paar uurtjes uit logeren geweest bij de bovenburen en hij is net even gaan kijken bij de overburen. Jaja, hij is gewild, onze Sansevieria… en dat voor zo’n oude wijven plant ;)

Powered by WordPress